Team 1001

Met een op maat gemaakte aanbestedingsstrategie van TenderGrowth, heeft Team1001 de omzet verhoogd, het klantenbestand uitgebreid en zijn ze klaar voor meer groei.

Inleiding

Team1001, een detacheringsbedrijf in het onderwijs, wilde groeien en de inkomstenstroom stabiliseren. Ze beseften dat aanbestedingen een potentiële weg waren naar deze doelen, maar werden geconfronteerd met de complexiteit en het gebrek aan ervaring in dit proces.

Aanpak van TenderGrowth

Stap 1: TenderReady

Bij de eerste intake met TenderGrowth werden de huidige mogelijkheden van Team1001 geëvalueerd en de verbeterpunten vastgesteld. Dit proces omvatte een nulmeting, het verzamelen van relevante assets en het opstellen van een DummyTender. Samen met het team van Team1001 werd een uitgebreid MatchingProfiel samengesteld om toekomstige kansen beter te kunnen identificeren.

Stap 2: Matching

TenderGrowth identificeerde en selecteerde aanbestedingen die perfect aansloten bij het bedrijfsprofiel en de expertise van Team1001. Een grondige analyse van de aanbestedingen en een samenvatting hiervan werden gepresenteerd tijdens de Bid/No-bid vergadering, wat de strategische fit en haalbaarheid duidelijk maakte.

Stap 3: TenderTraject

Het tendertraject werd met zorg uitgevoerd. Dit omvatte een gedetailleerde analyse van de stukken, het vormen van een winnende strategie en het inzetten van de NVI. TenderGrowth nam het projectmanagement op zich, schreef de tenderdocumenten en diende deze effectief in. Tijdens dit proces werkte TenderGrowth nauw samen met Team1001 om ervoor te zorgen dat de tender perfect aansloot bij hun sterke punten en capaciteiten.

Stap 4: TenderReview

Na de indiening werden de resultaten geanalyseerd, feedback vergaderingen gehouden en het gehele proces geëvalueerd. Deze feedback werd gebruikt om groeiacties op te stellen en implementeren, zodat Team1001 continu kon verbeteren.

Resultaten en impact

De samenwerking met TenderGrowth leidde tot opmerkelijke resultaten voor Team1001:

  • Verhoogde winrate: Door de op maat gemaakte strategieën en begeleiding van TenderGrowth, won Team1001 een aanzienlijk aantal aanbestedingen.
  • Tijdsbesparing: Dankzij de efficiënte processen van TenderGrowth kon Team1001 zich focussen op hun kernactiviteiten, wat leidde tot een aanzienlijke tijdsbesparing.
  • Duurzame groei: De samenwerking zorgde voor een stabiele en groeiende inkomstenstroom, waardoor Team1001 kon uitbreiden naar nieuwe markten en hun dienstenaanbod kon vergroten.

Boek een consult

Wil je weten hoe TenderGrowth jouw bedrijf kan helpen bij het winnen van aanbestedingen en duurzame groei te realiseren? Boek dan een consult en ontdek de mogelijkheden.

Andere cases

Klassikaal

Klassikaal overwon aanbestedingsuitdagingen met hulp van TenderGrowth, won twee van drie aanbestedingen en plant toekomstige groei.

Yopromedia

Yopromedia gebruikte TenderGrowth's op maat gemaakte aanbestedingsstrategie voor bedrijfsgroei. Ondanks initiële uitdagingen, verhoogden ze inkomsten, breidden klantenbasis uit en versterkten hun merk.